søndag den 29. november 2009

Electrolux ZB2904X håndstøvsuger

Den seneste top-model af Electrolux håndstøvsugere er ZB 2904X.

Denne håndstøvsuger minder om den foregående serie, men denne model er med nogen nye batterier. De nye batterier medføre, at ZB2904X kan oplades på kun 4 timer og kan støvsuge op til 30 min, før den igen kræver en genopladning.

ZB 2904X er i farver kobber metalic, den er uden ledning og en helt ny detalje er, at den har lys i støvsugerhovedet, således at du kan se hvor du støvsuger, når du f.eks. støvsuger et mørk sted som under sofaen (kun når du har støvsugeren på skaftet).

Iflg. Electrolux skulle den have en bedre suge evne end den forrige serie, men vi har ved testen af støvsugeren lagt mærke til, at der er mærkbart forskel.

Du kan læse mere om håndstøvsugeren på Electrolux hjemmeside - klik her, eller du kan bestille Electrolux ZB 2904X håndstøvsugeren - klik her. Fordelene ved en støvsuger på skaft, som du samtidig kan skille ad, således du får en håndstøvsuger er, at du nemt, hurtigt og uden ledning, hurtig kan støvsuge specifikke steder på gulvet, og hvis du tager håndstøvsugeren, så kan du hurtigt støvsuge f.eks. bilen.

God fornøjelse med din kommende håndstøvsuger.