fredag den 4. december 2009

Roomba 563 Pet

Roomba 563 Pet tilhører den nyeste serie af robotstøvsugere fra iRobot. iRobot har igennem flere år udviklet robotstøvsugere til glæde for husholdningerne, som dermed kan få støvsuget uden selv at skulle tage fat i den traditionelle støvsuger.

Roomba 563 Pet er en videre udvikling af den populære Roomba 560 robot-støvsuger. Roomba 563 har en storebror som hedder Roomba 581.

Forskellen på de to modeller skal primært ses i tilbehøret for som støvsuger og i evnen til at støvsuge er de to modeller ens.

Tilbehøret til en Roomba 563 Pet:
2 x virtuelle vægge
1 x batteri
1 x oplader
1 x filter

En virtuel væg til Roomba fungere på den måde, at når man tænder den, så udsender den et "lys" som Roomba opfatter som en væg. Det betyder, at hvis du f.eks. vil støvsugere på et værelse og ikke ønsker din Roomba skal køre ud af værelset, så kan du sætte en virtuel væg op, som om lyser på tværs af døråbningen. Når Roomba'en når døråbningen, vil den via lyset blive opmærksom på, at den skal ændre retning. Det er helt på samme måde som hvis du havde lukket en dør og den var kørt ind i døren.

Du kan læse mere og bestille Roomba 563 Pet robotstøvsuger - klik her.

En Roomba kan ikke erstatte din traditionelle støvsuger helt, men med en robot-støvsuger, som selv støvsuger kan du "nøjes" med at tage den traditionelle støvsuger frem, når du mener sofa'en, stolene eller gulvet skal have en ekstra omgang.

God fornøjelse med din Roomba 563 Pet.