fredag den 18. februar 2011

UltraOne Z8820 & UltraOne Z8820P

Den seneste Tænk & Test test viser igen, at Electrolux UltraOne serien er det bedste støvsuger serie på markedet i øjeblikket.

På linie med Tænk og Test forrige test, så er det igen Electrolux støvsuger Z8820P og Electrolux støvsuger Z8820 som bliver kåret som bedst i test.

UltraOne serien er uhyre effektive og det gælder både ved støvsugning af dyrehår fra tæpper eller støvsugning på hårde gulve. Samtidig er de også uhyre effektive i forhold til de nullermænd der ligger ved panelerne.

Støvsugernes sugeevne er ligeledes rigtig god også når posen er ved at være fyldt godt op.

Skal man finde noget der evt. kan trække ned i anmeldelsen af UltraOne støvsugerne, så er det at de vejer 8,8 kilo og dermed hører til de større husholdningsstøvsugere. Samtidig er det støvsugere der med sine 2200 watt bruger en del strøm, for at kunne opnå sine flotte resultater.

Hvis du har hårde gulve som klinker og parketgulve, så vil model UltraOne Z8820P være den rigtige for dig, i og med, at den har et parketmundstykke som er beregnet til de hårde gulve.

Hvis du mere har brug for et kombimundstykke, hvor du både kan støvsugere på tæpper og på hårde gulve, så kan du med fordel vælge UltraOne Z8820, som er lidt billigere end model Z8820P.

Alle støvsugerne i UltraOne serien anvender S-bag støvsugerposer, som fåes i flere forskellige varianter. De fås i både store og alm. størrelser i originale varianter og samtidig kan man få dem i ikke originale varianter. Hvis du ser på mængden af skidt du kan støvsugere op, så vil du typisk få den bedste pose-økonomi (dvs. den laveste pris pr. pose) ved at købe stort ind af ikke originale S-bag støvsugerposer.